Deze website maakt gebruikt van cookies voor het verbeteren van de gebruikerservaring

Cookies toestaan

“Spontane burenhulp”

Door Vanja Schtemberg

Vanja Schtemberg (29) groeide op in Brunssum en woont inmiddels een dikke twee jaar in Treebeek. Ze is enthousiast over haar wijk. 

“Spontane burenhulp”

Vanja vertelt: “Mijn vriend en ik wonen aan het randje van Treebeek, in de Spoorstraat. We huren een eengezinswoning met een grote tuin, wat erg fijn is. Toen ik nog niet in Treebeek woonde, hoorde ik ook de negatieve verhalen die er over de wijk de ronde doen. Maar nu ik er zelf woon, moet ik zeggen dat het beeld totaal niet klopt. Het is hier erg fijn en rustig wonen. De mensen zijn behulpzaam; toen ik bezig was met de voortuin kwamen buren spontaan helpen! Waar zie je dat nu nog?” 

 

Starter

Verder zijn we erg te spreken over de voorzieningen, de winkels en uitvalswegen richting de snelweg. Lid van een vereniging ben ik niet, maar ik mis het op het moment ook niet. We voelen ons hier toch wel thuis. Hoewel ik dit echt zie als een starterswoning voor ons en waarschijnlijk geen tien jaar hier zal blijven, voel ik me hier goed. Je kunt in de buurt lekker wandelen, het is hier mooi groen, het huis is mooi en de buurt is super…wat wil je nog meer?” 

src=http://treebeek.nl/beheer/fckeditor/editor/../../../plaatje.php?id=171&ext=_groot

Kijk hier direct welke woningen te huur zijn.

Lees meer...

Kijk hier direct welke woningen te koop zijn.

Lees meer...