Deze website maakt gebruikt van cookies voor het verbeteren van de gebruikerservaring

Cookies toestaan

“Mooie nieuwe start”

Door Stephanie Metternich

Stephanie Metternich zocht een huis op fietsafstand van de school van haar zoon. Treebeek is de plek waar ze binnenkort samen met hem en de hond gaat wonen.

“Mooie nieuwe start”

Stephanie: “Ik was op zoek naar een huis vlakbij het Sint Janscollege, de school van mijn zoon. Daarnaast zocht ik iets vlak bij een wandel- of natuurgebied, voor onze hond. Dit huis stond al een tijdje boven aan mijn lijstje, maar was helaas verkocht. Gelukkig ging die koop op het laatste moment niet door en werd ik gebeld. Nu ben ik druk aan het klussen om het huis voor ons op orde te krijgen.”

 
Veel huis voor weinig geld
Ze vervolgt: “Grootste voordeel vind ik dat je hier in Treebeek veel huis krijgt voor relatief weinig geld. Ik heb nu een grote woning met een fijne tuin en ook aan de voorzijde zitten we vrij. Binnen is de woning verrassend ruim, ook doordat er beneden en boven is uitgebouwd. Die ruimte geeft me een goed gevoel. En door de prijs ben ik nu uiteindelijk goedkoper uit dan met een huurwoning. Over de medewerking van Wonen Zuid ben ik erg tevreden. Zij zorgden voor vernieuwing van het dak, hardhouten kozijnen, nieuw hang- en sluitwerk en een nieuwe ketel. Dit zijn normaal gesproken enorme kostenposten, dus het is fijn dat ik me daar geen zorgen over hoefde te maken. Ik kan me nu richten op de aankleding van het huis.”
 
Rustig en levendig tegelijk
Over de wijk vertelt Stephanie: “Treebeek ken ik al van vroeger, familie van me woont hier. Het is een levendige, dorpse wijk en dat vind ik prima. Tegelijkertijd is het hier ook rustig door de vele natuur en de mooie huizen. Dat het een beschermd dorpsgezicht is, vind ik ook prettig. Al met al heb ik veel zin om hier te gaan wonen en een nieuwe toekomst op te bouwen.”
 

Kijk hier direct welke woningen te huur zijn.

Lees meer...

Kijk hier direct welke woningen te koop zijn.

Lees meer...