Deze website maakt gebruikt van cookies voor het verbeteren van de gebruikerservaring

Cookies toestaan

Ondernemen in Treebeek

Wonen en werken aan huis


Wil jij je eigen zaak starten maar niet meteen een groot bedrijfspand huren? Of heb je altijd aan huis gewerkt maar wil je net even een professionele stap verder zetten? Aan de Wijenweg staan acht gloednieuwe woningen met een bedrijfsruimte op de begane grond. De locatie is pal naast het net zo nieuwe winkelcentrum, want waar kun je beter werken dan daar waar het gebeurt? De ruimtes zijn niet bedoeld voor detailhandel, maar wel voor bijvoorbeeld een beautysalon, een fotostudio of een adviesbureau. Collega's om je heen zonder dat je je zelfstandigheid hoeft op te geven.

 


Qua afmeting zijn de woningen allemaal gelijk, met uitzondering van de kopwoning. Deze is een stuk groter. Verder zijn ze allemaal energiezuinig, milieuvriendelijk, comfortabel en met een eigen tuin aan de achterkant. Er zijn twee ingangen: een voor de werkruimte en een voor het eigen woongedeelte. 

Handig om te weten:

  • Totale woon/werkoppervlakte: Tussen de 155 en 192 vierkante meter
  • Prijzen: Vanaf € 1050,--
  • Toewijzing: Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Met iedere geïnteresseerde voeren we een individueel gesprek.

Lees uitgebreide info in onze brochure of neem direct contact met ons op.

P.S.: We zijn altijd geïnteresseerd in mensen die met ons meedenken over wonen en werken in Treebeek. Deel je plannen met ons of maak je interesse in de woon-werkwoningen kenbaar via het contactformulier

 

 Fotografie: maartjevanberkel.nl

Theo Quadvlieg

Theo Quadvlieg

Plus eigenaar Treebeek

Lees meer...