Deze website maakt gebruikt van cookies voor het verbeteren van de gebruikerservaring

Cookies toestaan

Een woning huren in Treebeek

Een speciale plek. Voor nu en later. Voor jezelf of samen. Om te wonen en te leven. Voor hobby’s, vrienden, kinderen, huisdieren. Voor een megazandbak of een piano. Voor een 5-pits gasfornuis of een XL-inloopkast. 

Treebeek heeft het allemaal. Huizen waar het goed leven is. In een omgeving die groen is. Met uitvalswegen vlakbij en goede buren om de hoek. Proef het karakter van Treebeek. In het uiterlijk van de huizen, de opzet van de wijk. Maar ook in de mensen. De saamhorigheid en betrokkenheid. Dat alles maakt Treebeek tot een fijne plek voor de toekomst. 

8 woon/werkwoningen

Treebeek heeft alles in huis voor de ondernemer die zijn zaak serieus neemt. Of je nu in de opstartfase zit of toe bent aan een volgende stap. De acht gloednieuwe woon/werkwoningen in hartje Treebeek hebben een aparte bedrijfsruimte op de begane grond. Met een potentiele klantenkring om de hoek, op steenworp afstand van de grote steden in Limburg en dichtbij de uitvalswegen. En dat in een mooie, groene omgeving waar het fijn wonen en goed toeven is. Van de 8 woon/werkwoningen zijn er nog 7 te huur. Wil je meer weten? Lees onze brochure of neem direct contact met ons op.

36 huurappartementen met balkon boven het winkelcentrum

De 36 appartementen boven het nieuwe winkelcentrum zijn begin 2016 opgeleverd. Allemaal met twee slaapkamers, een ruim balkon en een gesloten galerij. Rustig en comfortabel, met volop leven om je heen. De appartementen zijn inmiddels allemaal verhuurd. Mocht je toch je interesse kenbaar willen maken, laat het ons via deze weg dan even weten.

Gezinswoningen

De gezinswoningen staan op misschien wel het mooiste plekje van de buurt: het Treebeekplein. Deze heerlijk groene en ruime ontmoetingsplek is van oudsher het centrum van de wijk. We hebben bewust gekozen voor verschillende typen woningen: zo is er plaats voor gezinnen en families, en ouderen. Kortom: voor ieder wat wils! 


Misschien zit je droomhuis er nu niet bij. Maar over een tijdje kan dat wel het geval zijn. Houd Treebeek daarom in de gaten. Door deze site te bezoeken of door ons te volgen op Facebook.

Kijk hier direct welke woningen te huur zijn.

Lees meer...

Kijk hier voor de verhalen van de bewoners uit de wijk.

Lees meer...

Treebeek Centrum fase 1

Treebeek Centrum fase 1
Lees meer...