Deze website maakt gebruikt van cookies voor het verbeteren van de gebruikerservaring

Cookies toestaan

In de buurt

Sport en vereniging

Wat gaat u doen in Treebeek? Met zoveel verenigingen – Treebeek heeft er meer dan 30 – is een avondje bankzitten bijna zeldzaam. Dus kijk wat er allemaal te beleven is en maak uw keuze! 
 

Carnavalsvereniging

Wat is Treebeek zonder haar eigen carnavalsvereniging Chalet Treebeek? Hier vindt u gezelligheid het hele jaar door. Met onder andere een gezellige braderie, kegelavond en wandeltocht. Voor meer informatie klik hier .
 

Dance Centre Benito Deane

Een begrip in Treebeek en ver daarbuiten. Dance Centre Benito Deane is bekend van televisie en laat jongeren én volwassenen swingen in verschillende stijlen. Zin om te dansen? Kom uit je stoel en leef je uit! Voor meer informatie klik hier.
 

Scouting Willibrordus Brunssum

Wie is er niet groot geworden op de scouting? Geweldige avonden met kampvuren, spellen vol avontuur en natuurlijk het grote zomerkamp. Ideaal voor kinderen van Treebeek want het is lekker dicht bij huis. Voor meer informatie klik hier.
 

Tennisvereniging Ativu

Balletje slaan in recreatief of competitieverband? Dat kan bij tennisvereniging Ativu, een actieve en gezellige vereniging. Tennisplezier voor jong en oud. Nog geen tennisser? Via ‘Maak kennis met tennis’ krijgt u vier weken vrijblijvend tennisles, om daarna te beslissen of u wilt doorgaan. Meer informatie? Klik hier! 

Bridge Club Casino

Bridgeliefhebbers komen aan hun trekken bij BCC. Met of zonder partner, iedereen is welkom! 
Voor meer informatie klik hier.  
 
Tafeltennisvereniging Brunssum (TTV Brunssum) 
De liefhebbers van tafeltennis kunnen bij deze vereniging terecht. Gevestigd aan Planeetlaan 1 in Treebeek wordt hier getraind voor vermaak, maar ook voor competities. Klik hier voor meer informatie.
 
 
Voor het volledig overzicht van de verenigingen in Treebeek kunt terecht op de site van het wijkteam Brunssum-West. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie over de leefbaarheid in Treebeek.
 
 

Wilt u meer weten over allerlei zaken rondom  huurdersbelangenbehartiging in Treebeek? Ga dan eens naar de site van de huurdersvereniging HTM.

Dieper duiken in het verenigingsleven van Treebeek doet u hier

Lees meer...

Dit weekend nog geen plannen? Kom naar Treebeek

Lees meer...